Costa Smeralda

Vízretétel éve: 2019
Tömege: 180.500 tonna
Hossza: 337 m
Szélessége: 32,2 m
Személyzet : 1.678 fő
Kabinok száma: 2.600

 

Costa flotta legújabb hajója.A Smeralda megszületett, a tenger megtalálta a „Bel Paese” –t , a legjobban tengerre hangolt hajóját. Nevét a szardíninai Emerald Coast csodálatos tengerpartjáról kapta.

A Costa Smeralda a hajó, amely a szépség, a stílus és az olasz vendégszeretet jelképe. Tervezésénél Olaszország nevezetességei nagy szerepet játszottak: széles tat lépcsőjén, úgy érezzük magunkat, mintha a római Piazza di Spagná-n sétálnánk. Üzletek, bárok és éttermek visszatükrözik az olasz templeramentumot, hangulatot,élénkséget, mint például a Trastevere települései.

A Smeralda első és legfontosabb újdonsága környezetbarát jellege: üzemanyaga cseppfolyósított földgáz. Bevezetése új korszak kezdetét is jelentheti a fenntartható fejlődés és környezetvédelem iránti ágazati elköteleződés terén.

Építésénél a környezet tisztelete volt az elsődleges szempont. A Costa Smeralda „zöld” hajó, új meghajtó-technikájával, LNG-üzemanyagot használva.

Készüljön fel egy vadonatúj mediterrán élményre a Costa Smeralda segítségével, új élmények világa várja Önt a fedélzeten!


Costa Smeralda Costa Smeralda Costa Smeralda Costa Smeralda Costa Smeralda Costa Smeralda Costa Smeralda Costa Smeralda Costa Smeralda Costa Smeralda Costa Smeralda Costa Smeralda