Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Ajánlatkérés

Kedves leendő Utasunk!

Kérjük, hogy a lehető legtöbb információt adja meg az ajánlatkérésére vonatkozóan, hogy a tapasztalt munkatársaink a legjobb személyre szóló utazási ajánlatokat tudják elküldeni. Ha igénye több szobára vonatkozik, úgy kérjük szobánként külön-külön töltse ki az ajánlatkérést (1. ajánlat, 2. ajánlat, stb.).
Esetleges kívánságait a megjegyzés rovatba írja be, mint pl. tengerre néző szoba vagy egymás melletti szobára vonatkozó igény, stb.

1. ajánlat vagy 1. szoba

A(z) blaguss.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a blaguss.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a blaguss.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Amennyiben nem szeretné, hogy az e-mail címére a továbbiakban ajánlatot küldjünk itt leiratkozhat.

Elérhetőségeink

Budapest
1075 Budapest, Károly krt. 5.
Sopron
9400 Sopron, Színház u. 15.
 • Nyitva tartás:
  Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 15:00
  Péntek: 09:00 - 15:00
  Szombat: zárva
Szombathely
9700 Szombathely, Kőszegi u. 33.
 • Nyitva tartás:
  Hétfő - Péntek: 09:00 - 15:00
  Szombat: zárva
még töltünk