Costa Pacifica

Üdvözöljük a Costa Pacifica fedélzetén

Az érzelmek szimfóniájának tengerén

A Costa Pacifica a Costa hajócsoport egyik legszebb hajója, tökéletes hangok a harmónia kórusában. A zene elkötelezettjei vagyunk, vendégeinket zenével üdvözöljük a fedélzeten, minden decknek meg van a saját stílusa, harmóniája, zenéje, szimfóniája. Kezdve az érkezési átrium panoráma liftjeivel, ahol vendégeinket Mauro Pagani zenéjével üdvözlünk. Az összeállítás a klasszikusoktól a modernig terjed, ezzel is emelve a hajózás élményén.

A Costa Pacifica életre kel a belső terekben fenséges építészetével, a külső terek kialakításában, ahol mozgatható tetők biztosítják a szórakozás lehetőségét, évszaktól függetlenül. A tenger királynője minden részletével harmóniában van álmai nyaralásának megvalósításával, melyben segítséget nyújt az öt étterme étvágygerjesztő, finom menüivel, tizenhárom bár excluisive koktélokkal, minőségi csokoládéval, kávéval és minőségi szivarokkal. Fantasztikus kompozíció tökéletes kellékei.

Technikai adatok

Testvér hajója a Costa Serena
Súly 114,500 tonna
Hosszúság 290.20 m
Szélesség 35.5 m
Vendég kapacitás2,979 fő
(maximális vendégszám 3,780 fő
Kabinok száma 1,500
Személyzet 1,110 fő
Deck 17 (14 a vendégek részére)
Épült 2006, Fincantieri - Italy

 

Fő szolgáltatások

Recepción / Információ
Kirándulásokat intéző iroda*
Pénzváltó iroda*
Orvosi szoba*
Gyógyszertár*
Fényképész*
Bevásárló központ*
Minibar*
Interaktív TV
Filmek igényszerint*
Műholdas telefon*
Műholdas fax és e-mail szolgáltatás*
“GSM on the ship”mobillal kiegészítve, a tengeren is
Wi-Fi internet csatlakozás*
Internet *
Újság igény szerint*
Mosatás/vasaltatás szervíz*
Kápolna (katolikus)
*szerviz felár ellenében

 

A művészet dallama.

A zene és a művészet összefonódik a Costa Pacifica hajón :

több mint 308 eredeti műalkotás található itt valamint 6000 másolat, amelyek megcsodálhatók a közös helyiségekben és az exkluzív lakosztályokban. A tematika sokoldalú, egyszerre kortárs és klasszikus, átírva ezzel a történelmet. A nagy alkotók az építészet, szobrászat, festészet és grafika nyelvén fejezik ki mondanivalójukat.


Costa Pacifica Costa Pacifica Costa Pacifica Costa Pacifica Costa Pacifica Costa Pacifica Costa Pacifica Costa Pacifica Costa Pacifica Costa Pacifica Costa Pacifica Costa Pacifica