Costa Favolosa

Vízretétel éve: 2011.

Tömege: 113.216 tonna

Hossza: 290 m

Szélessége: 35,5 m

Max. sebessége: 23 csomó

Fedélzetek száma: 17

Kabinok száma: 1.508

Utaskapacitás: 3.800 fő

Személyzet : 1.100 fő

Mentőhajók: 6 x 120 fő

 

Álmai valóra válnak a Costa Favolosa fedélzetén. Ahogy a neve is sugallja, mesbeli hajón vagyunk. Tökéletes mérnöki teljesítmény, minden kényelmet és helyet biztosítva kedvenc szórakozásához: sport, pihenés, gasztronómia.

A Costa Fascinosa nővére a Costa flotta egyik legnagyobb hajója. A Fincantieri-ben épült, 2010-ben nyitották meg. A Costa Favolosa legjobb tulajdonsága a sokoldalúsága, amely minden utazáshoz a legjobbat kínálja. A szokásos belső, óceánra néző és balkonos kabin mellett a Samsara kabinjai közvetlenül a Spa részen találhatók. A Costa Favolosa úgy ragyog, mint egy drágakő. A kristályok, a márvány, az ónix és az alabástrom minden részlet eleganciáját kiemeli. A fedélzeten kiváltságos vendégként érzi magát, a tér szépsége, valamint a személyzet udvariassága és professzionalizmusa miatt.

 

Szolgáltatások

4 úszómedence - kettő elhúzható tetővel, egy csúszdával, 4 jacuzzi , gyermekmedence, sportpálya, futópálya, Samsara Spa - 6.000 nm-es wellness-centrum tornateremmel, tengervizes medencével, közvetlen összeköttetéssel a Samsara kabinokkal és lakosztályokkal.

 

Éttermek, bárok

5 étterem, köztük a Club Favolosa és a Samsara étterem, előzetes foglalással, felár ellenében vehető igénybe.

13 bár, köztük egy konyak- és szivarbár, egy kávé- és csokoládébár

 

Szórakozás

Színház, 4D mozi, kaszinó és diszkó

Internetpont és könyvtár

 

Üzletek

Playstation játékterem számítógépes- és videojátékokkal, Squok Club gyermekjátszó

Forma-1 szimulátor

Óriáskivetítő az úszómedencés fedélzeten

 

Továbbá

Fotó bolt, tisztító, WIFI, orvosi szoba, pénzváltó, concierge, kápolna


Costa Favolosa Costa Favolosa Costa Favolosa Costa Favolosa Costa Favolosa Costa Favolosa Costa Favolosa Costa Favolosa Costa Favolosa Costa Favolosa